Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gyöngytyúk vargányával recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • egy 1,5 kg-os gyöngytyúk
    • 1 evőkanál olaj
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 25 dkg vargánya
    • 1 pohár vörösbor
    • 1 csokor petrezselyemzöld

    Elkészítés:
    Az olajban üvegesre pároljuk a reszelt vöröshagymát, megforgatjuk benne a feldarabolt gyöngytyúkot, tört fokhagymával és egy kevés vízzel félpuhára pároljuk. Ekkor mellédobjuk a négybe vágott vargányákat, a borral leöntjük, puhára pároljuk, majd nagy lángon rövid lére forraljuk. Tálalás előtt gazdagon meghintjük a finomra vágott petrezselyemzölddel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá