Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás -tejszínes csirkeragu recept

Gombás -tejszínes csirkeragu
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 evőkanál olaj
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 40 dkg csirkemell
    • 20 dkg gomba
    • 1 teáskanál fűszerpaprika
    • 1 db sárga paprika
    • 1 piros csemege paprika
    • bors
    • friss petrezselyem
    • 2 dl főzőtejszín
    • 10 dkg tömlős tejszínes sajt

    Elkészítése:
    Az olajat felmelegítettem és beletettem az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a pirospaprikát, és felöntöttem a tejszínnel.
    Felforraltam, hozzákevertem a felaprított piros és sárga színű paprikát és a petrezselymet, pár perc alatt összefőztem. Belekevertem sajtot, sóztam-borsoztam.
    Frissen aprított petrezselyemmel megszórva, csigatésztával tálaltam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá