Gombás -tejszínes csirkeragu

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Gombás -tejszínes csirkeragu

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 40 dkg csirkemell
  • 20 dkg gomba
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 db sárga paprika
  • 1 piros csemege paprika
  • bors
  • friss petrezselyem
  • 2 dl főzőtejszín
  • 10 dkg tömlős tejszínes sajt

Elkészítése:
Az olajat felmelegítettem és beletettem az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a pirospaprikát, és felöntöttem a tejszínnel.
Felforraltam, hozzákevertem a felaprított piros és sárga színű paprikát és a petrezselymet, pár perc alatt összefőztem. Belekevertem sajtot, sóztam-borsoztam.
Frissen aprított petrezselyemmel megszórva, csigatésztával tálaltam.