Gombás, medvehagymás csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 közepes csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- kb 30 dkg gomba
- 1 nagy csokor medvehagyma
- 1 evőkanál étolaj
- 1 evőkanál liszt
- 2 evőkanál tejföl
- só, bors ételízesítő, bazsalikom ízlés szerint
- 1 babérlevél
Elkészítése:
A csirkemellet felcsíkozzuk. A medvehagymát felaprítjuk.
A vöröshagymát felaprítjuk és az olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a húst, fűszerezzük és felengedjük annyi vízzel, ami ellepi.
Ha megpuhult a hús, hozzáadjuk a gombát, a medvehagymát és behabarjuk. A lisztet simára keverjük a tejföllel és folyamatos keverés mellett besűrűsítjük vele az ételünket.
Tálalás előtt díszíthetjük a maradék medvehagymával.
Köret lehet tészta, rizs vagy nokedli.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »