Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás, medvehagymás csirkemell recept

Gombás, medvehagymás csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 közepes csirkemell
    • 1 fej vöröshagyma
    • kb 30 dkg gomba
    • 1 nagy csokor medvehagyma
    • 1 evőkanál étolaj
    • 1 evőkanál liszt
    • 2 evőkanál tejföl
    • só, bors ételízesítő, bazsalikom ízlés szerint
    • 1 babérlevél

    Elkészítése:

    A csirkemellet felcsíkozzuk. A medvehagymát felaprítjuk.

    A vöröshagymát felaprítjuk és az olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a húst, fűszerezzük és felengedjük annyi vízzel, ami ellepi.

    Ha megpuhult a hús, hozzáadjuk a gombát, a medvehagymát és behabarjuk. A lisztet simára keverjük a tejföllel és folyamatos keverés mellett besűrűsítjük vele az ételünket.

    Tálalás előtt díszíthetjük a maradék medvehagymával.

    Köret lehet tészta, rizs vagy nokedli.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá