Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás, májas csirkemell őzgerincben recept

Gombás, májas csirkemell őzgerincben
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 2 db csirkemell filé
    • 3 db csirkemáj
    • 10 dkg kockázott bacon
    • 4 db közepes gomba
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 ek tejföl
    • 20 dkg reszelt sajt
    • 2 ek liszt
    • 1 csokor petrezselyem
    • 1 csomag szeletelt bacon

    Elkészítése:

    A csirkemellet csíkokra szeleteljük. A gombát nem túl apróra felvágjuk és kevés olajon megpirítjuk.

    Az összes hozzávalót a szeletelt bacon kivételével összekeverjük egy tálban.

    Az őzgerincet bacon csíkokkal kibéleljük, úgy hogy a szélén túllógjon, majd beleöntjük a masszát. A kilógó részt ráhajtjuk és előmelegítette sütőben, 180 fokon, 40 percig sütjük.

    Tipp:

    Melegen hasábburgonyával tálaljuk, de hidegen, salátával a hidegtál dísze lehet.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá