Gombás bundában sült csirkemell recept
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 2 csapott ek finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg vargánya gomba
- 1 csokor medvehagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 dl napraforgó olaj
Elkészítése:
A húst felszeleteljük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A gombát nagyon apróra vágjuk, hozzáadjuk a felaprított medvehagymát, tojásokat, lisztet, sózzuk, borsozzuk (ha nagyon sűrű a massza adjunk, hozzá egy kis tejet).
A hússzeleteket belemártjuk először a lisztbe, majd a gombás masszába és forró olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









