Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás bundában sült csirkemell recept

Gombás bundában sült csirkemell
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg csirkemell filé
    • 2 csapott ek finomliszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg vargánya gomba
    • 1 csokor medvehagyma
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 3 dl napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A húst felszeleteljük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

    A gombát nagyon apróra vágjuk, hozzáadjuk a felaprított medvehagymát, tojásokat, lisztet, sózzuk, borsozzuk (ha nagyon sűrű a massza adjunk, hozzá egy kis tejet).

    A hússzeleteket belemártjuk először a lisztbe, majd a gombás masszába és forró olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá