Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás tejben pácolt csirkemáj magos bundában recept

Fokhagymás tejben pácolt csirkemáj magos bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemáj
    • 5 dl tej
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • 1 ek szezámmag
    • 1 ek fénymag

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A májat megtisztítjuk. A fokhagymát apróra vágjuk, és a tejbe keverjük. A csirkemájakat a fokhagymás tejbe helyezzük és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

    A májakat lecsepegtetjük és papírtörlőn leitatjuk, majd a szokásos módon /liszt, felvert tojás, szezámmaggal és fénymaggal elkevert teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa/ bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

    Ne maradjon véres, de ne is szárítsuk ki!

    Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá