Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fehérboros töltött csirkecomb recept

Fehérboros töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 egész comb
    • Töltelékhez
    • 2 db tejbe áztatott zsemle
    • 50 dkg csirke máj apróra vágva
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • ízlés szerint fokhagyma, majoránna, bors, pici csili pehely, rozmaring
    • 4 nagyobb vékony szelet füstölt sonka
    • 1 dl fehér bor
    • 1 nagy fej vörös hagyma
    • 4 szelet füstölt sonka

    Elkészítése:

    A combokat meg tisztítjuk besózzuk és állni hagyjuk kicsit ,a töltelék hozzávalóit össze dolgozzuk a kinyomkodott zsemlével együtt. Fűszerezzük és a fel lazított csirke combok bőre alá töltjük de előtte a bőr és a hús közé fektetünk egy szelet sonkát.
    Tepsibe tesszük pár szelet vöröshagyma társaságában és alá öntünk 1 dl fehér bort.
    Lefedve kb 20 percig pároljuk 200 fokon utána még 20 perc alatt szép pirosra sütjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá