Fehérboros töltött csirkecomb

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 4 egész comb
  • Töltelékhez
  • 2 db tejbe áztatott zsemle
  • 50 dkg csirke máj apróra vágva
  • 2 db tojás
  • ízlés szerint fokhagyma, majoránna, bors, pici csili pehely, rozmaring
  • 4 nagyobb vékony szelet füstölt sonka
  • 1 dl fehér bor
  • 1 nagy fej vörös hagyma
  • 4 szelet füstölt sonka

Elkészítése:

A combokat meg tisztítjuk besózzuk és állni hagyjuk kicsit ,a töltelék hozzávalóit össze dolgozzuk a kinyomkodott zsemlével együtt. Fűszerezzük és a fel lazított csirke combok bőre alá töltjük de előtte a bőr és a hús közé fektetünk egy szelet sonkát.
Tepsibe tesszük pár szelet vöröshagyma társaságában és alá öntünk 1 dl fehér bort.
Lefedve kb 20 percig pároljuk 200 fokon utána még 20 perc alatt szép pirosra sütjük.