Csirkesaslik recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók 5 db nyárshoz:
- 40 dkg csirkemellfilé
- 2 bébicukkini
- 10 db apró újburgonya
- 5-6 db kisebb hagyma
- 5-6 db gomba
- 2 TV paprika
Páchoz:
- 1 tk mustár
- 1 tk zúzott fokhagyma
- 2 csipet só
- csipet őrölt bors
- csipet cayenne bors
Elkészítése:
A csirkemellet diónyi darabokra vágjuk és összekeverjük a pác hozzávalóival, majd 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A burgonyákat sós vízben 5 percen át előfőzzük.
A többi zöldséget is megtisztítjuk, a cukkinit vastagabb szeletekre, a paprikát nagyobb kockákra vágjuk.
Az előkészített falatokat nyársra fűzzük, olajjal vagy zsírral vékonyan megkenjük és kellő parázs felett időnként átforgatva szép pirosra megsütjük.
Salátával vagy egy egyszerű fokhagymás pirítóssal még forrón fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.