Csirkesaslik recept

Hozzávalók 5 db nyárshoz:
- 40 dkg csirkemellfilé
- 2 bébicukkini
- 10 db apró újburgonya
- 5-6 db kisebb hagyma
- 5-6 db gomba
- 2 TV paprika
Páchoz:
- 1 tk mustár
- 1 tk zúzott fokhagyma
- 2 csipet só
- csipet őrölt bors
- csipet cayenne bors
Elkészítése:
A csirkemellet diónyi darabokra vágjuk és összekeverjük a pác hozzávalóival, majd 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A burgonyákat sós vízben 5 percen át előfőzzük.
A többi zöldséget is megtisztítjuk, a cukkinit vastagabb szeletekre, a paprikát nagyobb kockákra vágjuk.
Az előkészített falatokat nyársra fűzzük, olajjal vagy zsírral vékonyan megkenjük és kellő parázs felett időnként átforgatva szép pirosra megsütjük.
Salátával vagy egy egyszerű fokhagymás pirítóssal még forrón fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »