Csirkemell sajtos-burgonyás bundában recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirke mell filé
- Só
A bundához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 db burgonya reszelve
- Pici só
- 1 késhegynyi őrölt fehér bors
- 1.5 dl tejföl
- 1 ek finomliszt
Továbbá:
- 5-10 dkg körüli finomliszt
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, négy szép szeletünk lesz.
Megmossuk, a vizet lecsepegtetjük és mindkét oldalát besózzuk.
A bundához valókat összekeverjük.
Először lisztbe, majd a masszába forgatjuk és fedő alatt, lassú tűznél, felhevített olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »