Csirkemell sajtos-burgonyás bundában recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirke mell filé
- Só
A bundához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 db burgonya reszelve
- Pici só
- 1 késhegynyi őrölt fehér bors
- 1.5 dl tejföl
- 1 ek finomliszt
Továbbá:
- 5-10 dkg körüli finomliszt
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, négy szép szeletünk lesz.
Megmossuk, a vizet lecsepegtetjük és mindkét oldalát besózzuk.
A bundához valókat összekeverjük.
Először lisztbe, majd a masszába forgatjuk és fedő alatt, lassú tűznél, felhevített olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »