Csirkemell sajtos-burgonyás bundában recept

Hozzávalók:
- 60 dkg csirke mell filé
- Só
A bundához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 db burgonya reszelve
- Pici só
- 1 késhegynyi őrölt fehér bors
- 1.5 dl tejföl
- 1 ek finomliszt
Továbbá:
- 5-10 dkg körüli finomliszt
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, négy szép szeletünk lesz.
Megmossuk, a vizet lecsepegtetjük és mindkét oldalát besózzuk.
A bundához valókat összekeverjük.
Először lisztbe, majd a masszába forgatjuk és fedő alatt, lassú tűznél, felhevített olajban kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »