Csirkemell sajtos-burgonyás bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé
- só
Bundához:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 burgonya reszelve
- pici só
- 1 késhegynyi őrölt fehér bors
- 1,5 dl tejföl
- 1 ek finomliszt
Továbbá:
- 5-10 dkg körüli finomliszt
Sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, négy szép szeletünk lesz. Megmossuk, a vizet lecsepegtetjük. Mindkét oldalát besózzuk.
A bunda hozzávalóit összekeverjük.
Először lisztbe, majd a masszába forgatjuk, és fedő alatt lassú tűznél, felhevített olajban kisütjük.
A csirkemell sajtos-burgonyás bundában kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 17 g
Szénhidrát: 10 g
Zsír: 9 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »