Csirkemell sajtos bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- só ízlés szerint
- őrölt fehér bors ízlés szerint
- 2 ek liszt
- 1 mk vágott petrezselyemzöld ,mos 1 tk szárított petrezselyem
- 1 tömlő (10 dkg) tejszínes sajt
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfolom, sózom és enyhén borsozom.
A tojásokat keverőgéppel a sajttal simára keverem, hozzáadom a zúzott fokhagymát, pici sót, fehér borsot, a petrezselyemzöldet és a lisztet is.
Jól kikeverem, majd a húsokat egyenként lisztbe, majd a sajtos masszába mártom és olajban fedő alatt lassan kisütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »