Csirkemell sajtos bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- só ízlés szerint
- őrölt fehér bors ízlés szerint
- 2 ek liszt
- 1 mk vágott petrezselyemzöld ,mos 1 tk szárított petrezselyem
- 1 tömlő (10 dkg) tejszínes sajt
A sütéshez:
- 5 dl étolaj
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfolom, sózom és enyhén borsozom.
A tojásokat keverőgéppel a sajttal simára keverem, hozzáadom a zúzott fokhagymát, pici sót, fehér borsot, a petrezselyemzöldet és a lisztet is.
Jól kikeverem, majd a húsokat egyenként lisztbe, majd a sajtos masszába mártom és olajban fedő alatt lassan kisütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »