Csirkemell négysajtos mártással recept
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 7 dkg mozzarella
- 7 dkg trappista
- 5 dkg gorgonzola
- 5 dkg parmezán
- 2 dl tejszín
- 2 gerezd fokhagyma
- szerecsendió
- só
- olívaolaj
Elkészítése:
A sajtokat reszeljük le. A fokhagymát nyomjuk át fokhagymanyomón, majd kevés olajon forgassuk át. Öntsük hozzá a tejszínt, majd ha már meleg, de még nem forr, akkor adjuk hozzá a sajtokat.
Kevergessük addig, amíg meg nem olvadnak a sajtok, ezután ízesítsük ízlés szerint szerecsendióval és sóval.
A megmosott csirkemellet vágjuk kockára, sózzuk meg, fehéredésig süssük kevés olívaolajon serpenyőben, majd öntsük rá a sajtmártást.
Jó étvágyat!
Tipp:
Köretnek készíthetünk mellé sült krumplit, zöldségköretet, rizst, vagy tésztát.
A csirkemell négysajtos mártással kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 20 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 14 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

