Csirkemájas-tojásos szelet recept
Elkészítése:
A májat megmossuk, szárazra töröljük, és feldaraboljuk.
A felaprított vöröshagymát felhevített olajon megdinszteljük, és megsütjük rajta a májat. Megsózzuk és megborsozzuk.
A főtt tojásokat felkockázzuk. A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és a tojáshoz adjuk.
A nyers tojásokat felverjük, megfűszerezzük, beletesszük a zúzott fokhagymát, és ráöntjük a májas keverékre.
Kiolajozott sütőformába öntjük a keveréket, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »









