Csirkemájas-tojásos szelet recept

Elkészítése:
A májat megmossuk, szárazra töröljük, és feldaraboljuk.
A felaprított vöröshagymát felhevített olajon megdinszteljük, és megsütjük rajta a májat. Megsózzuk és megborsozzuk.
A főtt tojásokat felkockázzuk. A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és a tojáshoz adjuk.
A nyers tojásokat felverjük, megfűszerezzük, beletesszük a zúzott fokhagymát, és ráöntjük a májas keverékre.
Kiolajozott sütőformába öntjük a keveréket, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »