Csirkemájas, tojásos őzgerinc recept

Elkészítése:
A szalonnát és a hagymát felaprítjuk.
Az étolajon a hagymát és a szalonnát üvegesre pároljuk, ezután hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat és borssal fűszerezzük.
fedő alatt puhára sütjük.
Ekkor hozzáadjuk a paprikakrémet és az ételízesítőt, majd kissé lepirítjuk. Amikor kihűlt felszeljük a májat.
A keményre főzött tojásokat apróbbra vágjuk, majd a petrezselyemzöldet is és a májhoz keverjük.
Egy őzgerinc formát alufóliával kibélelünk, étolajjal kikenjük és a tojásos-májas keveréket beleöntjük.
A nyers tojásokat a liszttel felverjük, egy kicsit megsózzuk és a májra öntjük.
A fólia lelógó széleit ráhajtjuk és 170 fokra melegített sütőben 25-30 alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »