Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemáj vadasan recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemáj
    • 10 dkg vöröshagyma
    • 25 dkg vegyes zöldség megfőzve
    • 2 dl tejföl
    • 1 ek mustár
    • 1 db citrom
    • 5 dkg zsír
    • só, bors
    • 1 dl fehér bor
    • 4 dkg liszt
    • 30 dkg tészta

    Elkészítése:
    A májat(szív nélkül) serpenyőben hirtelen megsütjük és félretesszük
    Szeletekre vágott hagymát megpirítunk, felöntjük fehérborral, teszünk hozzá mustárt, tejfölös habarással sűrítjük. Végül az áttört(pépesített) vegyes zöldséggel öt percig forraljuk.
    A májat közvetlenül a tálalás előtt forrósítjuk fel a mártásban.A tésztát kifőzzük és a májjal, mártással tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá