Csirkemáj vadasan

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 25 dkg vegyes zöldség megfőzve
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek mustár
  • 1 db citrom
  • 5 dkg zsír
  • só, bors
  • 1 dl fehér bor
  • 4 dkg liszt
  • 30 dkg tészta

Elkészítése:
A májat(szív nélkül) serpenyőben hirtelen megsütjük és félretesszük
Szeletekre vágott hagymát megpirítunk, felöntjük fehérborral, teszünk hozzá mustárt, tejfölös habarással sűrítjük. Végül az áttört(pépesített) vegyes zöldséggel öt percig forraljuk.
A májat közvetlenül a tálalás előtt forrósítjuk fel a mártásban.A tésztát kifőzzük és a májjal, mártással tálaljuk.