Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkefasírt pogácsák sajttal, sonkával töltve recept

Csirkefasírt pogácsák sajttal, sonkával töltve
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg csirkemell darálva
    • 2 db zsemle vízben áztatva,majd kifacsarva
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt bors
    • 1 kisebb vöröshagyma reszelve
    • 2 gerezd fokhagyma reszelve
    • 1 mk piros porpaprika

    A töltelékhez:

    • 6 szelet gépsonka
    • 6 cikk sajt

    A húspogácsák beforgatásához:

    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje felverve

    Elkészítése:

    A hozzávalókat összegyúrjuk.

    Tenyerünkbe terítünk a húsmasszából, ráteszünk fél szelet gépsonkát, rá a cikk sajtot. A gépsonkával a sajtot betakarjuk, majd húsmasszát pogácsává gömbölyítjük. Tojásfehérjébe forgatjuk, és kiolajozott tepsibe rakjuk. Mind a 12 db fasírtpogácsánál így járunk el. 200 fokon sütjük, szép pirosra.

    A körethez a meghámozott burgonyát sós vízben, a brokkolit külön edényben, azt is sós vízben megfőzzük.
    Mindkettőt leszűrjük, amikor megfő.
    Összekeverjük a krumplit és a brokkolit, összetörjük, egy kis vajjal, tejjel jól kikeverjük, hogy jó pürés legyen.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá