Csirkecomb zöldségágyon recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 2 fej vöröshagyma
- 4 nagyobb szál sárgarépa
- 7 burgonya
- 10 gerezd fokhagyma
- 2-3 ek zsír (a tepsibe)
- 1 dl víz
- só, bors, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring, pirospaprika ízlés szerint
Elkészítése:
A meghámozott és megmosott répat kisebb csíkokra vágjuk, a burgonyát vékonyabb karikákra szeljük. A hagymát felkarikázzuk.
A 10*16 cm-es tepsit kikenjük zsírral, beletesszük a répát, a megtisztított fokhagymával tűzdelt, ízlés szereint fűszerezett húst, a burgonyát, végül a hagymával megszórjuk, majd ezt szintén ízlés szerint fűszerezzük.
1 dl vizet aláöntünk, majd alufóliával befedjük. 180 fokon, fólia alatt 35 percig sütjük (ha a répa megpuhul akkor vesszük le a fóliát), majd ezután még kb 25 percig pirítjuk fólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









