Csirkecomb zöldségágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 2 fej vöröshagyma
- 4 nagyobb szál sárgarépa
- 7 burgonya
- 10 gerezd fokhagyma
- 2-3 ek zsír (a tepsibe)
- 1 dl víz
- só, bors, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring, pirospaprika ízlés szerint
Elkészítése:
A meghámozott és megmosott répat kisebb csíkokra vágjuk, a burgonyát vékonyabb karikákra szeljük. A hagymát felkarikázzuk.
A 10*16 cm-es tepsit kikenjük zsírral, beletesszük a répát, a megtisztított fokhagymával tűzdelt, ízlés szereint fűszerezett húst, a burgonyát, végül a hagymával megszórjuk, majd ezt szintén ízlés szerint fűszerezzük.
1 dl vizet aláöntünk, majd alufóliával befedjük. 180 fokon, fólia alatt 35 percig sütjük (ha a répa megpuhul akkor vesszük le a fóliát), majd ezután még kb 25 percig pirítjuk fólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »