Csirkecomb zöldségágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 2 fej vöröshagyma
- 4 nagyobb szál sárgarépa
- 7 burgonya
- 10 gerezd fokhagyma
- 2-3 ek zsír (a tepsibe)
- 1 dl víz
- só, bors, kakukkfű, bazsalikom, rozmaring, pirospaprika ízlés szerint
Elkészítése:
A meghámozott és megmosott répat kisebb csíkokra vágjuk, a burgonyát vékonyabb karikákra szeljük. A hagymát felkarikázzuk.
A 10*16 cm-es tepsit kikenjük zsírral, beletesszük a répát, a megtisztított fokhagymával tűzdelt, ízlés szereint fűszerezett húst, a burgonyát, végül a hagymával megszórjuk, majd ezt szintén ízlés szerint fűszerezzük.
1 dl vizet aláöntünk, majd alufóliával befedjük. 180 fokon, fólia alatt 35 percig sütjük (ha a répa megpuhul akkor vesszük le a fóliát), majd ezután még kb 25 percig pirítjuk fólia nélkül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »