Csirkecomb favágó módra recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 csirke felsőcomb
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg csirkemell sonka
- 5 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 közepes fej vöröshagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk a sóval, borssal megszórt csirkecombokat és fóliával letakarva, 180 fokon kb 40 perc alatt majdnem készre sütjük.
A megpucolt vöröshagymát és a fokhagymát felkarikázzuk, a csirkemell sonkát felkockázzuk. A felhevített olajon megdinszteljük a hagymát és sonkát, ízlés szerint fűszerezzük, majd a csirkecombokra halmozzuk és 10 percre visszatesszük sülni.
Felvert tojásokat rántottának elkészítjük, majd a megsült combokon eloszlatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.