Csirkecomb favágó módra recept
Hozzávalók:
- 6 csirke felsőcomb
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg csirkemell sonka
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 közepes fej vöröshagyma
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk a sóval, borssal megszórt csirkecombokat és fóliával letakarva, 180 fokon kb 40 perc alatt majdnem készre sütjük.
A megpucolt vöröshagymát és a fokhagymát felkarikázzuk, a csirkemell sonkát felkockázzuk. A felhevített olajon megdinszteljük a hagymát és sonkát, ízlés szerint fűszerezzük, majd a csirkecombokra halmozzuk és 10 percre visszatesszük sülni.
Felvert tojásokat rántottának elkészítjük, majd a megsült combokon eloszlatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »









