Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Marokkói csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávaló:

    • egy 1,5 kg-os csirke
    • 1 szál sárgarépa
    • 1 evőkanál olaj
    • 3 evőkanál paradicsompüré
    • 3 evőkanál liszt
    • 8 dkg reszelt sajt
    • 1 dl tejföl
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • 1 ágacska friss rozmaring
    • 1 zellerlevél
    • babérlevél
    • kakukkfű
    • 1 gerezd fokhagyma
    • kevés tárkony

    Elkészítés:
    Annyi vízben főzzük fel a fűszereket, amennyi a félbevágott csirkét el¬lepi, majd a csirkét belerakjuk, és jó puhára főzzük. A főtt csirkét feldaraboljuk és forró tálra tesszük. Az olajban megförrósítjuk a lisztet meg a paradicsompürét, felengedjük fél liter csirkefőző vízzel, jól összeforraljuk, és a sajttal meg a tejföllel gazdagítjuk. A csirkére öntjük, és azon forrón, spagettivel körítve kínáljuk

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá