Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ropogós csirkeszárnyak recept

Ropogós csirkeszárnyak
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkeszárny
    • 3 ek FreeFrom gm lisztkeverék
    • 1/2 tk őrölt chili
    • 2 tk só
    • 2 tk frissen őrölt tarka bors
    • 1 tk fűszerpaprika
    • 2 tk fokhagyma granulátum
    • 2 ek burgonyapehely

    Elkészítés:

    A csirkeszárnyakat alaposan megmosom, majd az ízületeknél szétvágom őket.

    A lisztet, a burgonyapelyhet, a chilit, a sót, a borsot, a paprikát és a fokhagyma granulatumot egy tálban alaposan összekeverem, beleforgatom a csirkeszárnyakat és egy sütőpapírral kibélelt tepsire sorakoztatom őket.

    Megspriccelem egy kevés olíva olajjal és 220 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 50 perc alatt készre sütöm. Kb. a sütési idő felénél én meg szoktam forgatni a szárnyakat.

    Friss salátával, sült burgonyával, mártogatóssal, forrón kínálom.

    Jó étvágyat kívánok!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá