Szecsuáni édes savanyú csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell filé
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ananász konzerv
- 1 kukorica konzerv
- szecsuáni édes savanyú csirke por
- olaj
Elkészítése:
Először is a hagymát apróra vágtam, a csirkemelleket megmostam utána pedig kockákra vágtam.
Megpirítottam a hagymát ráraktam a csirkemellet és fehéredésig pirítottam.
Aztán beleraktam az ananászokat és a kukoricát és az ananász levét is beleöntöttem.
Kb fél óráig főztem. Aztán végül ráöntöttem a szecsuáni édes-savanyú port és addig főztem míg be nem sűrűsödött és voila kész is.
Tipp:
Én mazsolás rizzsel találtam de aki nem szereti a mazsolát az elhagyhatja.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »