Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szecsuáni édes savanyú csirke recept

Szecsuáni édes savanyú csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg csirkemell filé
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 ananász konzerv
    • 1 kukorica konzerv
    • szecsuáni édes savanyú csirke por
    • olaj

    Elkészítése:

    Először is a hagymát apróra vágtam, a csirkemelleket megmostam utána pedig kockákra vágtam.

    Megpirítottam a hagymát ráraktam a csirkemellet és fehéredésig pirítottam.

    Aztán beleraktam az ananászokat és a kukoricát és az ananász levét is beleöntöttem.

    Kb fél óráig főztem. Aztán végül ráöntöttem a szecsuáni édes-savanyú port és addig főztem míg be nem sűrűsödött és voila kész is.

    Tipp:

    Én mazsolás rizzsel találtam de aki nem szereti a mazsolát az elhagyhatja.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá