Szecsuáni édes savanyú csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell filé
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ananász konzerv
- 1 kukorica konzerv
- szecsuáni édes savanyú csirke por
- olaj
Elkészítése:
Először is a hagymát apróra vágtam, a csirkemelleket megmostam utána pedig kockákra vágtam.
Megpirítottam a hagymát ráraktam a csirkemellet és fehéredésig pirítottam.
Aztán beleraktam az ananászokat és a kukoricát és az ananász levét is beleöntöttem.
Kb fél óráig főztem. Aztán végül ráöntöttem a szecsuáni édes-savanyú port és addig főztem míg be nem sűrűsödött és voila kész is.
Tipp:
Én mazsolás rizzsel találtam de aki nem szereti a mazsolát az elhagyhatja.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »