Szecsuáni édes savanyú csirke recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell filé
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ananász konzerv
- 1 kukorica konzerv
- szecsuáni édes savanyú csirke por
- olaj
Elkészítése:
Először is a hagymát apróra vágtam, a csirkemelleket megmostam utána pedig kockákra vágtam.
Megpirítottam a hagymát ráraktam a csirkemellet és fehéredésig pirítottam.
Aztán beleraktam az ananászokat és a kukoricát és az ananász levét is beleöntöttem.
Kb fél óráig főztem. Aztán végül ráöntöttem a szecsuáni édes-savanyú port és addig főztem míg be nem sűrűsödött és voila kész is.
Tipp:
Én mazsolás rizzsel találtam de aki nem szereti a mazsolát az elhagyhatja.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.