Bundás húsnyárs recept

Hozzávalók:
Saslikhoz:
- 2 nagyobb csirkemell
- 2 púpozott evőkanál liszt a forgatáshoz
- olaj a sütéshez
Páchoz:
- ízlés szerint só, bors, mustár, sör, ételízesítő
Bundához:
- 4 púpozott evőkanál liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- 1 dl sör
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük.
A húst nagyobb kockákra vágjuk, beletesszük a pácba és 1 órára hűtőbe tesszük.
A bepácolt húsokat egyenként lisztbe forgatjuk, majd 6-6 darabot saslikpácára húzunk.
A bundához a tojásokat simára keverjük a sóval, borssal, liszttel és a sörrel, majd beleforgatjuk a saslikokat.
Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd alacsony lángos aranyabrnára sütjük a saslikok mindkét oldalát.
Salátával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »