Bundás húsnyárs recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Saslikhoz:
- 2 nagyobb csirkemell
- 2 púpozott evőkanál liszt a forgatáshoz
- olaj a sütéshez
Páchoz:
- ízlés szerint só, bors, mustár, sör, ételízesítő
Bundához:
- 4 púpozott evőkanál liszt
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- 1 dl sör
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük.
A húst nagyobb kockákra vágjuk, beletesszük a pácba és 1 órára hűtőbe tesszük.
A bepácolt húsokat egyenként lisztbe forgatjuk, majd 6-6 darabot saslikpácára húzunk.
A bundához a tojásokat simára keverjük a sóval, borssal, liszttel és a sörrel, majd beleforgatjuk a saslikokat.
Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd alacsony lángos aranyabrnára sütjük a saslikok mindkét oldalát.
Salátával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.