Bundás húsnyárs recept

Hozzávalók:
Saslikhoz:
- 2 nagyobb csirkemell
- 2 púpozott evőkanál liszt a forgatáshoz
- olaj a sütéshez
Páchoz:
- ízlés szerint só, bors, mustár, sör, ételízesítő
Bundához:
- 4 púpozott evőkanál liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- 1 dl sör
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük.
A húst nagyobb kockákra vágjuk, beletesszük a pácba és 1 órára hűtőbe tesszük.
A bepácolt húsokat egyenként lisztbe forgatjuk, majd 6-6 darabot saslikpácára húzunk.
A bundához a tojásokat simára keverjük a sóval, borssal, liszttel és a sörrel, majd beleforgatjuk a saslikokat.
Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd alacsony lángos aranyabrnára sütjük a saslikok mindkét oldalát.
Salátával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »