Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bugaci csirkemáj recept

Bugaci csirkemáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemáj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 1 db hegyes erős paprika
    • 1/2 piros húsú paprika
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csík füstölt szalonna
    • bors
    • majoránna
    • pirospaprika

    Elkészítése:

    A hagymát az erős paprikával, piros paprikával és a szalonnával vékony csíkokra vágunk és kevés mangalicazsíron megfuttatjuk.

    Ha megfonnyadt sózzuk és borsozzuk, majd a felcsíkozott csirkemájat is hozzáadjuk. Rá a majoránna és a piros paprika.
    Végül jól összesütjük, de mielőtt kész lenne ráütjük az egész tojást és összesütjük vele.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá