Borzas csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 nagy csirkemell
- 1 paradicsom
- 3 közepes, nyers krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint ételízesítő
- 150-200 g reszelt sajt
- 6 evőkanál tejföl (1 kisebb dobozos)
Elkészítése:
A megmosott csirkemellet felszeleteljük, kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy hőálló tálba tesszük.
A burgonyát meghámozzuk, reszelőn lereszeljük és a húsra szórjuk. Felkarikázzuk a paradicsomot, majd a hagymát és rátesszük a krumplira, majd megszórjuk ételítesítővel.
Tetejére kenjük a tejfölt, rászórjuk a reszelt sajtot, 180 fokon szép pirosra sütjük.
A husik alá semmi zsiradék nem szükséges.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









