Borzas csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagy csirkemell
- 1 paradicsom
- 3 közepes, nyers krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint ételízesítő
- 150-200 g reszelt sajt
- 6 evőkanál tejföl (1 kisebb dobozos)
Elkészítése:
A megmosott csirkemellet felszeleteljük, kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy hőálló tálba tesszük.
A burgonyát meghámozzuk, reszelőn lereszeljük és a húsra szórjuk. Felkarikázzuk a paradicsomot, majd a hagymát és rátesszük a krumplira, majd megszórjuk ételítesítővel.
Tetejére kenjük a tejfölt, rászórjuk a reszelt sajtot, 180 fokon szép pirosra sütjük.
A husik alá semmi zsiradék nem szükséges.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »