Borsos csirkecomb burgonyával recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 1,2 kg burgonya
- 2 fej vöröshagyma
- só
- 1 mk szárnyas fűszer
- 1 ek durvára darált bors vagy steak bors
- 1 mk őrölt kömény
- 1 mk fokhagyma granulátum
- 1 mk szárított rozmaring
- 1 cs metélőhagyma
- 1 ek libazsír
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. 2-3 helyen csontig bevágjuk, sózzuk, fűszerezzük durvára darált borssal.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, szárított rozmaringot, steak borsot és metélőhagymát szórunk rá.
A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkecombokat. A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben kb egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.