Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Borsos csirkecomb burgonyával recept

Borsos csirkecomb burgonyával
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecomb
    • 1,2 kg burgonya
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 mk szárnyas fűszer
    • 1 ek durvára darált bors vagy steak bors
    • 1 mk őrölt kömény
    • 1 mk fokhagyma granulátum
    • 1 mk szárított rozmaring
    • 1 cs metélőhagyma
    • 1 ek libazsír

    Elkészítése:
    A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. 2-3 helyen csontig bevágjuk, sózzuk, fűszerezzük durvára darált borssal.

    A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, szárított rozmaringot, steak borsot és metélőhagymát szórunk rá.

    A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkecombokat. A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben kb egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.

    Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá