Borsos csirkecomb burgonyával

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1,2 kg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 mk szárnyas fűszer
  • 1 ek durvára darált bors vagy steak bors
  • 1 mk őrölt kömény
  • 1 mk fokhagyma granulátum
  • 1 mk szárított rozmaring
  • 1 cs metélőhagyma
  • 1 ek libazsír

Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. 2-3 helyen csontig bevágjuk, sózzuk, fűszerezzük durvára darált borssal.

A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, szárított rozmaringot, steak borsot és metélőhagymát szórunk rá.

A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkecombokat. A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben kb egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!