Ananászos csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 egész csirkecomb
- 5 szelet ananász (konzerv)
- kevés olaj
- 2 dl ananászlé
- sültcsirke fűszer
- 1 cs gyors rizs (125 g)
- fél doboz csemege kukorica (konzerv)
Elkészítése:
A megmosott és megszárított csirkecombok bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, majd 1-1 szelet ananászt aláteszünk és fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen ki.
A tetejüket olajjal kissé átkenjük és a csirkefűszerrel beszórjuk.
Egy nagy sütőzacskóba tesszük a combokat, aláöntjük az ananász levét és a száját bekötjük. Pár helyen fogvájóval kis lyukatat készítünk a zacskóra, majd előmelegített sütőben, 180 fokon kb 1 órát sütjük. Kb 45 perc sütés után megfordítjuk a zacskót, hogy a húsok alja is piruljon.
Közben a rizst megfőzzük, majd leszűrjük, összekeverjük kevés olajon megfuttatott kukoricával és ízlés szerint sózzuk.
Friss, ecetes salátát is adhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »