Ananászos csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 5 egész csirkecomb
- 5 szelet ananász (konzerv)
- kevés olaj
- 2 dl ananászlé
- sültcsirke fűszer
- 1 cs gyors rizs (125 g)
- fél doboz csemege kukorica (konzerv)
Elkészítése:
A megmosott és megszárított csirkecombok bőrét az ujjunkkal fellazítjuk, majd 1-1 szelet ananászt aláteszünk és fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen ki.
A tetejüket olajjal kissé átkenjük és a csirkefűszerrel beszórjuk.
Egy nagy sütőzacskóba tesszük a combokat, aláöntjük az ananász levét és a száját bekötjük. Pár helyen fogvájóval kis lyukatat készítünk a zacskóra, majd előmelegített sütőben, 180 fokon kb 1 órát sütjük. Kb 45 perc sütés után megfordítjuk a zacskót, hogy a húsok alja is piruljon.
Közben a rizst megfőzzük, majd leszűrjük, összekeverjük kevés olajon megfuttatott kukoricával és ízlés szerint sózzuk.
Friss, ecetes salátát is adhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »