Almás pulykamell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 alma
- 1 fej lila hagyma
- 4 nagy szelet pulykamell (kb 60 dkg)
- só, bors
- 8 szelet soka
- 8 szelet sajt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Az almát megmossuk, a csumáját kivágjuk és fél centis karikákra szeleteljük. A lilahagymát megtisztítjuk és ugyancsak karikázzuk.
A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk, besózzuk, megborsozzuk. A húsok egyik felére teszünk egy szelet sonkát, egy szelet sajtot, két karika almát, két karika hagymát, majd megint egy szelet sonka. Ráhajtjuk a másik felüket, a széleket fanyársakkal összetűzzük, azután közepesen forró olajban mindkét oldalát elősütjük.
U
tána 180 fokra előmelegített sütőben átsütjük, a hús vastagságától függően!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »