Almás pulykamell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 alma
- 1 fej lila hagyma
- 4 nagy szelet pulykamell (kb 60 dkg)
- só, bors
- 8 szelet soka
- 8 szelet sajt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Az almát megmossuk, a csumáját kivágjuk és fél centis karikákra szeleteljük. A lilahagymát megtisztítjuk és ugyancsak karikázzuk.
A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk, besózzuk, megborsozzuk. A húsok egyik felére teszünk egy szelet sonkát, egy szelet sajtot, két karika almát, két karika hagymát, majd megint egy szelet sonka. Ráhajtjuk a másik felüket, a széleket fanyársakkal összetűzzük, azután közepesen forró olajban mindkét oldalát elősütjük.
U
tána 180 fokra előmelegített sütőben átsütjük, a hús vastagságától függően!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »