Snickers recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg tejkaramella
- 10 dkg vajkaramella
- 20 dkg sós mogyoró
- 62,5 ml habtejszín
- 375 ml pillecukor krém vagy pillecukor
- 62,5 ml sűrített tej
- 10 dkg cukor
- 6 dkg margarin
- 18 dkg mogyoróvaj
- 40 dkg tejcsokoládé
Elkészítése:
Olvasszuk össze a tejcsokoládé felét, 5 dkg vajkaramellát, 6 dkg mogyoróvajat, majd oszlassuk el egy folpackkal bélelt kisebb tepsiben, majd tegyük hűtőbe.
A maradék margarint, a cukrot és a sűrített tejet főzzük össze. Amennyiben pillecukrot használunk, azt is adjuk hozzá. Vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a pillecukor krémet, 6 dkg mogyoróvajat és a vaníliás cukrot.
Kenjük a csokis krémre, majd tegyük vissza a hűtőbe.
Olvasszuk meg a tejkaramellát a habtejszínnel, keverjük hozzá a sós mogyorót, majd kenjük meg a sütit és tegyük vissza a hűtőbe.
Olvasszuk meg a maradék tejcsokoládét, vajkaramellát, mogyoróvajat és kenjük a krémre, majd tegyük a hűtőbe, amíg megszilárdul.
Miután kivettük a hűtőből, azonnal szeleteljük hideg késsel, mert szobahőmérsékleten gyorsan puhul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »