Snickers recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg tejkaramella
- 10 dkg vajkaramella
- 20 dkg sós mogyoró
- 62,5 ml habtejszín
- 375 ml pillecukor krém vagy pillecukor
- 62,5 ml sűrített tej
- 10 dkg cukor
- 6 dkg margarin
- 18 dkg mogyoróvaj
- 40 dkg tejcsokoládé
Elkészítése:
Olvasszuk össze a tejcsokoládé felét, 5 dkg vajkaramellát, 6 dkg mogyoróvajat, majd oszlassuk el egy folpackkal bélelt kisebb tepsiben, majd tegyük hűtőbe.
A maradék margarint, a cukrot és a sűrített tejet főzzük össze. Amennyiben pillecukrot használunk, azt is adjuk hozzá. Vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a pillecukor krémet, 6 dkg mogyoróvajat és a vaníliás cukrot.
Kenjük a csokis krémre, majd tegyük vissza a hűtőbe.
Olvasszuk meg a tejkaramellát a habtejszínnel, keverjük hozzá a sós mogyorót, majd kenjük meg a sütit és tegyük vissza a hűtőbe.
Olvasszuk meg a maradék tejcsokoládét, vajkaramellát, mogyoróvajat és kenjük a krémre, majd tegyük a hűtőbe, amíg megszilárdul.
Miután kivettük a hűtőből, azonnal szeleteljük hideg késsel, mert szobahőmérsékleten gyorsan puhul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »