Hozzávalók:
Elkészítése:
Olvasszuk össze a tejcsokoládé felét, 5 dkg vajkaramellát, 6 dkg mogyoróvajat, majd oszlassuk el egy folpackkal bélelt kisebb tepsiben, majd tegyük hűtőbe.
A maradék margarint, a cukrot és a sűrített tejet főzzük össze. Amennyiben pillecukrot használunk, azt is adjuk hozzá. Vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a pillecukor krémet, 6 dkg mogyoróvajat és a vaníliás cukrot.
Kenjük a csokis krémre, majd tegyük vissza a hűtőbe.
Olvasszuk meg a tejkaramellát a habtejszínnel, keverjük hozzá a sós mogyorót, majd kenjük meg a sütit és tegyük vissza a hűtőbe.
Olvasszuk meg a maradék tejcsokoládét, vajkaramellát, mogyoróvajat és kenjük a krémre, majd tegyük a hűtőbe, amíg megszilárdul.
Miután kivettük a hűtőből, azonnal szeleteljük hideg késsel, mert szobahőmérsékleten gyorsan puhul.