Raffaello sütés nélkül recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 600 ml tej
- 3 ek finomliszt
- 3 ek kukoricakeményítő
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
- 3 kk vaníliás cukor
- 20 dkg kristálycukor
- 150 g kókuszreszelék
- 200 g vaj
- 0,5 kg háztartási keksz
Elkészítése:
Kevés tejben elkeverjük a tojássárgákat, a lisztet és a keményítőt és a cukrokat. A maradék tejet hozzáadjuk, csomómentesre keverjük, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, amíg sűrű pudingot nem kapunk.
A pudingot levesszük a tűzről, fóliával lefedjük és kihűtjük.
A pudinghoz hozzáadjuk a vajat és addig dolgozzuk (kézi robotgéppel), amíg selymes krémet nem kapunk. Végül beledolgozzuk a kókuszreszeléket. A krémet 3 részre osztjuk.
Egy mély, 24*34 cm-es tepsi alját háztartási keksszel kibéleljük vagy süti keretet használunk. Rákanalazzuk a krém harmadát, erre kerül még egy réteg keksz, még egy réteg krém, ismét keksz, majd az utolsó adag krém.
Egy kevés kókuszreszeléket megpirítunk száraz serpenyőben, ezzel szórjuk meg a desszertet.
Hűtőszekrénybe tesszük, legalább egy éjszakára.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »