Őszibarackos-krémes sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 45 g tejszínhabpor
- 2 dl tej
- 450 gramm tejföl
- 4 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom
- 40 dkg babapiskóta
- 20 dkg őszibarack (friss vagy befőtt)
Elkészítése:
Egy tálban tesszük a tejszínhabport, ráöntjük a tejet és felverjük tejszínhab állagúra. A tejfölt, a kétféle cukrot és a citromhéjat is hozzákeverjük.
Egy tepsit vagy tortaformát előveszünk. A babapiskótát beletesszük egy sorban a tál aljára, rá a krémet és tovább rétegezük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
Tetejére a felszeletelt őszibarack kerül. Hűtőbe tesszük 2-3 órára, majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »