Őszibarackos-krémes sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 45 g tejszínhabpor
- 2 dl tej
- 450 gramm tejföl
- 4 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom
- 40 dkg babapiskóta
- 20 dkg őszibarack (friss vagy befőtt)
Elkészítése:
Egy tálban tesszük a tejszínhabport, ráöntjük a tejet és felverjük tejszínhab állagúra. A tejfölt, a kétféle cukrot és a citromhéjat is hozzákeverjük.
Egy tepsit vagy tortaformát előveszünk. A babapiskótát beletesszük egy sorban a tál aljára, rá a krémet és tovább rétegezük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
Tetejére a felszeletelt őszibarack kerül. Hűtőbe tesszük 2-3 órára, majd tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »