Őszibarackos-krémes sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 45 g tejszínhabpor
- 2 dl tej
- 450 gramm tejföl
- 4 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom
- 40 dkg babapiskóta
- 20 dkg őszibarack (friss vagy befőtt)
Elkészítése:
Egy tálban tesszük a tejszínhabport, ráöntjük a tejet és felverjük tejszínhab állagúra. A tejfölt, a kétféle cukrot és a citromhéjat is hozzákeverjük.
Egy tepsit vagy tortaformát előveszünk. A babapiskótát beletesszük egy sorban a tál aljára, rá a krémet és tovább rétegezük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
Tetejére a felszeletelt őszibarack kerül. Hűtőbe tesszük 2-3 órára, majd tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »