Őszibarackos-krémes sütemény

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 45 g tejszínhabpor
  • 2 dl tej
  • 450 gramm tejföl
  • 4 evőkanál cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 citrom
  • 40 dkg babapiskóta
  • 20 dkg őszibarack (friss vagy befőtt)

Elkészítése:

Egy tálban tesszük a tejszínhabport, ráöntjük a tejet és felverjük tejszínhab állagúra. A tejfölt, a kétféle cukrot és a citromhéjat is hozzákeverjük.

Egy tepsit vagy tortaformát előveszünk. A babapiskótát beletesszük egy sorban a tál aljára, rá a krémet és tovább rétegezük, amíg el nem fogynak a hozzávalók.

Tetejére a felszeletelt őszibarack kerül. Hűtőbe tesszük 2-3 órára, majd tálaljuk.