Kókuszos-mogyorós golyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 100 g darált mogyoró
- 100 g kókuszreszelék
- 80 g porcukor
- 80 g puha vaj
- 2 ek vaníliás cukor
- 120 g tejcsokoládé
- 80 g mascarpone
- 80 ml rum vagy ha gyerekek is esznek belőle akkor rumaroma ízlés szerint
Hempergetéshez:
- 100 g kókuszreszelék
Elkészítése:
A mogyorót és a kókuszreszeléket egy száraz serpenyőben addig pirítjuk, amíg illatozni nem kezd, majd kihűtjük.
A vajat a cukrokkal jól kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a megolvasztott csokit, mascarponét, rum(aromát) és elkeverjük.
Ekkor belekeverjük a kókuszos-mogyorós keveréket és alaposan eldolgozzuk. A masszát hűtőbe tesszük, hogy jól lehűljön az egész.
Kézzel kisebb golyókat formázunk a masszából, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »