Kókuszos keksztekercs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Az alaphoz:
- 50 dkg darált keksz
- 20 dkg porcukor
- 4 dkg kakaópor
- 1 csomag vaníliás cukor
- tej, amennyit felvesz
- kókuszreszelék a kinyújtáshoz
A krémhez:
- 10 dkg puha vaj
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
Összekeverem a darált kekszet, a porcukrot, a kakaóport és a vaníliás cukrot, majd összegyúrom annyi tejjel, hogy nyújtható tésztát kapjak. Száraz ne legyen, inkább kissé ragadjon a massza, mert különben szétesik.
Folpackot terítek a munkalapra és jó vastagon megszórom kókuszreszelékkel. A tésztát 2 részre osztom.
Kinyújtom rajta az egyik darabot, ezt megszórom kókuszreszelékkel, megkenem a porcukorral és kókusszal kikevert vaj felével, majd feltekerem. A maradék tésztát is ugyanígy készítem el.
A hűtőbe teszem 3-5 órára, majd szeletelve kínálom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »