Kekszes krémes recept

Hozzávalók:
- 1 csomag háztartási keksz (0,5 kg)
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7,5 dl tej
- 7 evőkanál cukor
- 1 evőkanál liszt
- 12,5 dkg margarin
- fél csomag zselatin (10 g)
Elkészítése:
Egy kisebb tepsi alját kirakjuk háztartási keksszel.
A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a lisztet kevés hideg tejben simára keverjük. Beleöntjük a tejbe és folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Közben beledolgozzuk a margarint. A végén pedig hozzáforgatjuk a tojások felvert habját és lehúzzuk a tűzről.
A pudingot óvatosan a kekszre öntjük, majd a tetejét ismét háztartási keksszel fedjük.
Amint a keksz megpuhult, szépen lehet szelni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »