Kekszes krémes recept

Hozzávalók:
- 1 csomag háztartási keksz (0,5 kg)
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7,5 dl tej
- 7 evőkanál cukor
- 1 evőkanál liszt
- 12,5 dkg margarin
- fél csomag zselatin (10 g)
Elkészítése:
Egy kisebb tepsi alját kirakjuk háztartási keksszel.
A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a lisztet kevés hideg tejben simára keverjük. Beleöntjük a tejbe és folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Közben beledolgozzuk a margarint. A végén pedig hozzáforgatjuk a tojások felvert habját és lehúzzuk a tűzről.
A pudingot óvatosan a kekszre öntjük, majd a tetejét ismét háztartási keksszel fedjük.
Amint a keksz megpuhult, szépen lehet szelni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »