Kekszes krémes recept

Hozzávalók:
- 1 csomag háztartási keksz (0,5 kg)
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7,5 dl tej
- 7 evőkanál cukor
- 1 evőkanál liszt
- 12,5 dkg margarin
- fél csomag zselatin (10 g)
Elkészítése:
Egy kisebb tepsi alját kirakjuk háztartási keksszel.
A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a lisztet kevés hideg tejben simára keverjük. Beleöntjük a tejbe és folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. Közben beledolgozzuk a margarint. A végén pedig hozzáforgatjuk a tojások felvert habját és lehúzzuk a tűzről.
A pudingot óvatosan a kekszre öntjük, majd a tetejét ismét háztartási keksszel fedjük.
Amint a keksz megpuhult, szépen lehet szelni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »