Gesztenyés keksztekercs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Alap:
- 50 dkg darált keksz
- 15 dkg porcukor
- 4 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 3 csomag vaníliás cukor
- 1 evőkanál baracklekvár
- rumaroma ízlés szerint
- 2 dl tej (kb)
Krém:
- 25 dkg gesztenyepüré
- 12 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- rumaroma ízlés szerint
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól formázható legyen a massza, majd kinyújtjuk egy folpackon 2-3 mm vastagra, kb négyzet alakúra.
A krémhez habosra keverjük a vajat a cukorral, majd a gesztenyével is és megkenjük a kinyújtott tésztát. Ezután feltekerjük szorosan és beleforgatjuk a kókuszreszelékbe.
2 órára hűtőbe rakjuk, majd szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 gyümölcsös pite recept – meggyes, barackos, almás és túrós változatok
Ha van sütemény, ami minden évszakban megállja a helyét, az a pite! Ezek a
Tovább olvasom »
10 brownie recept, amit muszáj kipróbálnod – csokis, mogyorós, gyümölcsös
Ha valami igazán csokis, ragacsos, szaftos édességre vágysz, a brownie mind
Tovább olvasom »
10 meggyes csoda, amitől jobb lesz a napod – a 9. a kedvencünk
A meggy igazi kincs a nyári sütik világában: fanyar, lédús, és tökéletesen
Tovább olvasom »
8 csiga, amitől illatozni fog a konyha – és a család már az ajtóban sorakozik
Egy jó csiga reggelire, uzsonnára vagy vendégvárónak is tökéletes, és még m
Tovább olvasom »
10 gyümölcsös sajttorta, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod ezen a nyáron!
A sajttorta az egyik legkedveltebb desszert – és nyáron, amikor senki sem a
Tovább olvasom »
10 szaftos és különleges csirkés recept – gyorsan, egyszerűen, változatosan
Unod a natúr csirkét? Itt az ideje, hogy új szintre emeld a kedvenc fehér h
Tovább olvasom »