Gesztenyés keksztekercs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Alap:
- 50 dkg darált keksz
- 15 dkg porcukor
- 4 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 3 csomag vaníliás cukor
- 1 evőkanál baracklekvár
- rumaroma ízlés szerint
- 2 dl tej (kb)
Krém:
- 25 dkg gesztenyepüré
- 12 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- rumaroma ízlés szerint
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy jól formázható legyen a massza, majd kinyújtjuk egy folpackon 2-3 mm vastagra, kb négyzet alakúra.
A krémhez habosra keverjük a vajat a cukorral, majd a gesztenyével is és megkenjük a kinyújtott tésztát. Ezután feltekerjük szorosan és beleforgatjuk a kókuszreszelékbe.
2 órára hűtőbe rakjuk, majd szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Hűs nyári örömök: 9 isteni gyümölcsleves recept
Ebben a válogatásban kilenc különleges gyümölcslevest gyűjtöttünk össze, am
Tovább olvasom »
A legfinomabb házi gyömbérszörp
A gyömbér nemcsak jellegzetes aromája és kellemesen csípős íze miatt kedvel
Tovább olvasom »
Így készül a tökéletes alaplé – Tippek és trükkök lépésről lépésre
Egy igazán jó alaplé a lelke számtalan levesnek, mártásnak, rizottónak, sőt
Tovább olvasom »
TOP 5 grill pác, ami minden visz
A nyári grillpartik titkos fegyvere nem a grillsütő vagy a szélcsendes idő,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.04.22 kedd
Van, amikor egyszerűen semmi ötletünk sincs, mit tegyünk az asztalra – főle
Tovább olvasom »
Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »