Töltött lángos recept

Hozzávalók:
- 60 dkg finomliszt
- 3 dkg élesztő
- 2-3 szem burgonya
- 1 evőkanál tejföl
- 1-2 dl tej
- só
- sajt
- sonka
Elkészítése:
A burgonyákat megfőzzük és még melegen összetörjük, majd kihűtjük.
A liszttel, sóval, burgonyával, tejföllel, élesztővel, tejjel bedagasztjuk a tésztát és letakarva kelesztjük.
Ha megkelt eldaraboljuk és kicsit kilapítjuk a darabokat. A közepükbe reszelt sajtot és kockára vágott sonkát teszünk.
ezután gombócokat formázunk belőlük és hagyjuk 10-15 percig kelni.
Forró olajban, mintha sima lángost sütnénk, kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »