Sajtos korongok recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tésztához:
- 40 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 1 pohár tejföl
- só
Töltelékhez:
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2 ek liszt
- 1,5 dl tej
- 10 dkg margarin
- 10 dkg reszelt sajt
- só,tejföl
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk,hűtőben pihentetjük/akár előző nap is elkészíthetjük/.Pihentetés után fél centi vastagra nyújtjuk és 3 cm átmérőjű szaggatóval kiszaggatjuk.A korongokat megkenjük felvert tojással és megsütjük.Ha kihűlt a következő krémmel töltjük.A tojások sárgáját a liszttel és a tejjel simára keverjük,lassú tűzön állandó keverés mellett felforraljuk.Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint,a reszelt sajtot,kevés sót és annyi tejfölt,hogy ne legyen lágy a krém.Két korong közé kenjük a krémet úgy,hogy a széleire is jusson,majd egyenként reszelt sajba forgatjuk.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.