Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos korongok recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    Tésztához:

    • 40 dkg liszt
    • 20 dkg margarin
    • 1 pohár tejföl

    Töltelékhez:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 2 ek liszt
    • 1,5 dl tej
    • 10 dkg margarin
    • 10 dkg reszelt sajt
    • só,tejföl

    Elkészítése:
    A tészta hozzávalóit összedolgozzuk,hűtőben pihentetjük/akár előző nap is elkészíthetjük/.Pihentetés után fél centi vastagra nyújtjuk és 3 cm átmérőjű szaggatóval kiszaggatjuk.A korongokat megkenjük felvert tojással és megsütjük.Ha kihűlt a következő krémmel töltjük.A tojások sárgáját a liszttel és a tejjel simára keverjük,lassú tűzön állandó keverés mellett felforraljuk.Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint,a reszelt sajtot,kevés sót és annyi tejfölt,hogy ne legyen lágy a krém.Két korong közé kenjük a krémet úgy,hogy a széleire is jusson,majd egyenként reszelt sajba forgatjuk.
    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá