Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szakállas pogácsa recept

Szakállas pogácsa
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    A tésztához:

    • 20 dkg reszelt sajt
    • 36 dkg margarin
    • 6 evőkanál tej
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 60 dkg liszt

    A tetejére:

    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje

    A töltelékhez:

    • 20 dkg margarin
    • 20 dkg tömlős sajt
    • 3-4 evőkanál tejföl
    • 25 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, kinyújtjuk 3-4 mm vastagra és 3 cm átmérőjű korongokat szúrunk ki belőle. A tetejüket megkenjük tojásfehérjével. Előmelegített sütőben 180 fokon, sütőpapírral kibélelt tepsiben 10 perc alatt szép pirosra sütjük.

    A töltelék hozzávalóit összekeverjük, kivéve a reszelt sajtot. Két, már korábban kisült korongot összeragasztunk a töltelékkel és megforgatjuk a reszelt sajtban.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá