Sonkás-sajtos muffin recept

Hozzávalók 12 darabhoz:
- 12 dkg csirkemellsonka
- 2,5 dl tej
- 2 tojás
- 1 dl szőlőmag vagy étolaj
- 20 dkg GM zabpehelyliszt
- 1 tk sütőpor
- 1 tk só
Elkészítése:
A sonkát felkockázzuk, a sajtot lereszeljük.
A tejet kézi habverővel összekeverjük a tojásokkal és az olajjal. A zabpehelylisztet elkeverjük a sütőporral, a sóval és hozzáadjuk a nedves hozzávalókat. Végül beletesszük a sonkát és a reszelt sajtot is.
A muffinformákat kivajazzuk és az masszát belekanalazzuk.
Előmelegített 180 fokos sütőben kb 20-25 perc alatt készre sütjük.
Tipp:
Egy csésze teával tökéletes reggeli vagy vacsora lehet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »