Sajtos tallér recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 50 dkg reszelt sajt
- 3-4 evőkanál tejföl
- 15 dkg margarin
- 1,5 teáskanál só
- csipet cukor
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- egy kevés tej (kb 50 ml)
- fél tasak sütőpor
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk géppel vagy kézzel ízlés szerint. Viszonylag kemény állagú tésztát kell kapnunk.
Nagyobb cseresznye vagy dió méretűre gombócozzuk és tallérsütőben aranybarnára sütjük 1-2 perc alatt.
Nincs az a mennyiség, ami pár napon bellül el ne fogyna.
Jó étvágyat!
Tipp:
A lényeg fele liszt-fele sajt arányaiban. Elronthatatlan és nagyon finom. A sajt is lehet bármilyen reszelnivaló sajt. Én és a családom füstölt sajtból is imádja, de mondom bármelyik jó! Sok sikert mindenkinek!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.