Sajtos tallér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 50 dkg reszelt sajt
- 3-4 evőkanál tejföl
- 15 dkg margarin
- 1,5 teáskanál só
- csipet cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- egy kevés tej (kb 50 ml)
- fél tasak sütőpor
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk géppel vagy kézzel ízlés szerint. Viszonylag kemény állagú tésztát kell kapnunk.
Nagyobb cseresznye vagy dió méretűre gombócozzuk és tallérsütőben aranybarnára sütjük 1-2 perc alatt.
Nincs az a mennyiség, ami pár napon bellül el ne fogyna.
Jó étvágyat!
Tipp:
A lényeg fele liszt-fele sajt arányaiban. Elronthatatlan és nagyon finom. A sajt is lehet bármilyen reszelnivaló sajt. Én és a családom füstölt sajtból is imádja, de mondom bármelyik jó! Sok sikert mindenkinek!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »