Sajtos tallér recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 50 dkg reszelt sajt
- 3-4 evőkanál tejföl
- 15 dkg margarin
- 1,5 teáskanál só
- csipet cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - egy kevés tej (kb 50 ml)
- fél tasak sütőpor
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk géppel vagy kézzel ízlés szerint. Viszonylag kemény állagú tésztát kell kapnunk.
Nagyobb cseresznye vagy dió méretűre gombócozzuk és tallérsütőben aranybarnára sütjük 1-2 perc alatt.
Nincs az a mennyiség, ami pár napon bellül el ne fogyna.
Jó étvágyat!
Tipp:
A lényeg fele liszt-fele sajt arányaiban. Elronthatatlan és nagyon finom. A sajt is lehet bármilyen reszelnivaló sajt. Én és a családom füstölt sajtból is imádja, de mondom bármelyik jó! Sok sikert mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









