Sajtos tallér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg finomliszt
- 50 dkg reszelt sajt
- 3-4 evőkanál tejföl
- 15 dkg margarin
- 1,5 teáskanál só
- csipet cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- egy kevés tej (kb 50 ml)
- fél tasak sütőpor
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk géppel vagy kézzel ízlés szerint. Viszonylag kemény állagú tésztát kell kapnunk.
Nagyobb cseresznye vagy dió méretűre gombócozzuk és tallérsütőben aranybarnára sütjük 1-2 perc alatt.
Nincs az a mennyiség, ami pár napon bellül el ne fogyna.
Jó étvágyat!
Tipp:
A lényeg fele liszt-fele sajt arányaiban. Elronthatatlan és nagyon finom. A sajt is lehet bármilyen reszelnivaló sajt. Én és a családom füstölt sajtból is imádja, de mondom bármelyik jó! Sok sikert mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »