Sajtos tallér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,2 kg finomliszt
- 2 evőkanál só
- 1 cs sütőpor
- 25 dkg (kacsa)zsír
- 25 dkg margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tej
- 30 dkg sajt
Elkészítése:
A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd elmorzsoljuk a margarinnal és a zsírral, majd hozzáadjuk a tojásokat, tejet és a lereszelt sajtot, majd alaposan összegyúrjuk a tésztát.
A tésztából diónyi golyókat formázunk és tallér sütőben szép pirosra sütjük.
1,7 kg lett ebből az adagból.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »