Sajtos tallér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,2 kg finomliszt
- 2 evőkanál só
- 1 cs sütőpor
- 25 dkg (kacsa)zsír
- 25 dkg margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tej
- 30 dkg sajt
Elkészítése:
A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd elmorzsoljuk a margarinnal és a zsírral, majd hozzáadjuk a tojásokat, tejet és a lereszelt sajtot, majd alaposan összegyúrjuk a tésztát.
A tésztából diónyi golyókat formázunk és tallér sütőben szép pirosra sütjük.
1,7 kg lett ebből az adagból.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »