Sajtos masni recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 150 g reszelt trappista sajt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A leveles tésztát kitekerjük a csomagolásból, ha házi, akkor 5-6 mm vastagra nyújtjuk, és a felesleges lisztet lesöpörjük róla. A tésztát megkenjük enyhén felvert tojással, majd egyenletesen megszórjuk a reszelt sajttal. Ezután a tésztát rövid időre hűtőbe tesszük, hogy könnyebben dolgozhassunk vele.
A hűtött tésztát 1,5×5 cm-es téglalapokra vágjuk. A téglalapok két végét megfogva egy csavarintást végzünk rajtuk, majd a megcsavart darabokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
A sütőt előmelegítjük 230 fokra gőzös környezetben, és a sajtos csavartakat készre sütjük, amíg szépen megpirulnak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »