Sajtos masni recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 150 g reszelt trappista sajt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A leveles tésztát kitekerjük a csomagolásból, ha házi, akkor 5-6 mm vastagra nyújtjuk, és a felesleges lisztet lesöpörjük róla. A tésztát megkenjük enyhén felvert tojással, majd egyenletesen megszórjuk a reszelt sajttal. Ezután a tésztát rövid időre hűtőbe tesszük, hogy könnyebben dolgozhassunk vele.
A hűtött tésztát 1,5×5 cm-es téglalapokra vágjuk. A téglalapok két végét megfogva egy csavarintást végzünk rajtuk, majd a megcsavart darabokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
A sütőt előmelegítjük 230 fokra gőzös környezetben, és a sajtos csavartakat készre sütjük, amíg szépen megpirulnak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »