Sajtos korong recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 25 dkg vaj vagy margarin
- 13 dkg reszelt (trappista) sajt
- 1 tk só
- 1 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 kk szódabikarbóna
- 1 nagy evőkanál egész köménymag
- 1-2 dl tejföl
Elkészítése:
A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót és annyi tejfölt, amivel közepes keménységű tésztát gyúrunk.
Diónyi golyókat formálunk a tésztából, kicsit szétnyomkodjuk és a forró tallérsütőben megsütjük.
Ha már forró a sütő, kb 1-1 perc/oldal.
Ajánlott a sütőt egyszer átfordítani az egyenletes sülés miatt.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.