Sajtos buci recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt és a többi hozzávalót, a sajt és egy tojás kivételével és jól összegyúrjuk.
Kisodorjuk, kétszer hajtogatjuk. Minden hajtogatásnál megszórjuk 5-5 dkg durvára reszelt sajttal. 20 percenként hajtogatjuk.
Kinyújtjuk kb 2 cm-es vastagságúra, a felvert tojással lekenjük a tetejét, majd az 5 dkg reszelt sajttal megszórjuk és ízlés szerint feldaraboljuk. Fél órát a tepsiben még pihentetjük.
180-200 fokos sütőben pirosra sütjük. Én most kisebb kockákat készítettem, nyugodtan vághatjátok nagyobba úgy lesz buci!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.