Fetasajtos olívabogyós vendégváró recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 35 dkg liszt
- 1 dl tej
- 1 mk cukor
- 2,5 dkg élesztő
- 1,5 dl tejföl
- 1 dl olaj
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- 1 kk mediterrán fűszerkeverék
- 10 dkg fetasajt apróbb kockákra vágva
- 10 dkg olívabogyó felaprítva
Elkészítése:
Az élesztőt a langyos cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóival összedolgozzuk (a fetasajt és az olívabogyó kivételével!). Kissé lágy tésztát fogunk kapni. Ezután beledolgozzuk a fetasajtot és az olívabogyót is. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk és egy evőkanál segítségével a tésztából halmokat szaggatunk. 180 fokos sütőben világosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.